Percussieworkshop ‘Taikodrumming’

Trommelen is ontzettend populair, en terecht! Trommelen is laagdrempelig en iedereen kan er heerlijk zijn energie in kwijt.

De taikoworkshops van House of Circles zijn gestoeld op de Japanse trommelkunst (Taikodrumming genaamd). Toewijding, eenvoud, samenspel, discipline, respect en uiteraard plezier zijn de basis van de workshop. De trommelworkshops kenmerken zich verder door de fysieke speelstijlen, niet ophoudende energie en heel veel spelen op de meest unieke Taiko’s van Europa (sommigen met een diameter van 2 meter!).

De workshops verzorgen we in onze DOJO in Montfoort (provincie Utrecht) en op locatie in heel Nederland.

 

Enthousiaste referenties

 

 ONVZ_horizontaal_CMYK_C

Mieke Vink

“De taikoworkshop was een fantastische afsluiting van onze teamdag met als thema ‘samenwerking’. De bureautafels vibreerden nog dagenlang na door het tromgeroffel van collega’s. We hebben genoten, bedankt Erwin!!”

 NeVoBo

Gijsbert Klein

“Nogmaals dank voor jullie positieve en inspirerende bijdrage gisteren. Iedereen heeft genoten, het was een top dag!”

 MEE

 
Josee Hoogenboom

“Energieke workshop waarin we als team werden meegenomen in de kracht van samenwerking. Resultaat: een spetterende workshop waarin 14 trommels samenkomen in 1 harmonisch ritme én een voelbare energie die ieder deed stralen!”

 Afdrukken

Anton Verver

“In het begin waren er een paar mensen sceptisch, aan het eind vond iedereen het geweldig. Mede dankzij het geduld en de humor van Gijsbert. Voor iedereen die nog twijfelt: It will blow your mind!”

 De Keerkring

Laura Bartels

“Het was een super workshop! Na een theoretische studiedag zijn we lekker aan de slag gegaan. We hebben de energie opgeladen en vooral veel plezier gehad! TOP!”

 CED groep

Chris Latumahina

“Wat was de workshop een feest voor ons. Wouter (de trainer) is een verademing, zoals hij ons wist te boeien met het overdragen van zijn kennis was helemaal top.”

 VRBZO

Jeroen van de Ven

“Toewijding, eenvoud en samenspel: de ideale combinatie voor een teambuildingsactiviteit met ‘De Gekke Japanner’ als welkome afwisseling.”

 Universiteit Leiden

Gerard Persoon

“Het was wat ons betreft een groot succes. De trainer, Wouter, was uitstekend!!!”

 

 tree-c-logo
Nienke Weder

“Ik kreeg alleen maar enthousiaste reacties van mijn collega’s.”

 Gemeente Den Haag
Anton Verver

“De workshop was kicken! Een ultieme ervaring! Mag van mij iedere week.”

Informatieformulier

Inschrijfformulier Taikodrumming
Bezig met versturen