De Sunday Drumday

Een trommelzondag die niet meer weg te denken is van de agenda van Taikoschool House of Circles. Een groot succes, elke keer weer. Schrijf je snel in!

Alle niveaus, iedereen is welkom!

Taiko gaat over spelen in een groep en is uitermate geschikt om met liefhebbers van alle niveaus gezamenlijk te doen. Alle deelnemers spelen gezamenlijk tijdens deze relaxte, gezellige zondagmiddag. Zowel mensen die al meer dan 10 jaar bij ons trommelen als beginners kunnen perfect meedoen aan de Sunday Drumdays.

Taikoschool House of Circles bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Honderden leerlingen hebben we tijdens onze workshops mogen verwelkomen. Niet alleen in onze Dojo in Montfoort maar ook tijdens onze workshopweken in Frankrijk en Spanje en eenmalige workshops in Nederland en België. Onvergetelijke workshops, onvergetelijke momenten daarbuiten. Nieuwe vriendschappen voor het leven die ontstonden, een trouwe schare Taikoliefhebbers. Herinneringen om te koesteren!

De Sunday Drumdays is dan ook ideaal voor mensen die in het verleden bij ons Taiko hebben gespeeld, om de goede herinneringen op te halen en oude bekenden weer eens te ontmoeten.

 

Programma

11.00 – Ontvangst met koffie/thee en start opbouwen Taikos
11.30 – Start workshop
13.00 – Lunch (zelf te mee te nemen)
13.30 – Start workshop
15.30 – Afbouwen en opruimen Taikos
15.30 – Gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje (verzorgt door House of Circles).
16.00 – Einde van de Sunday Drumday

Kosten

Een Sunday Drumday kost € 45,-

Whats App groep

Als extra service maakt House of Circles een Whats App groep aan met daarin alle deelnemers die toestemming hebben gegeven. Dit doen wij om:

  • te melden dat er email verstuurd is aangaande de Sunday Drumday. (Soms belandt email in de Spam Folder. Op deze manier verbetert de communicatie.)
  • gemaakte foto’s en video’s met elkaar te delen na afloop.
  • (last minute) wijzigingen of andere belangrijke zaken te melden. (Uiteraard melden we dit ook per email.)

De Whats App groep wordt uiterlijk 1 maand na de Sunday Drumday verwijderd.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier Sunday Drumday
Bezig met versturen

Foto’s Sunday Drumdays