Vorig seizoen hebben we de Sunday Drumdays geïntroduceerd. Een groot succes. Dit seizoen gaat we door met deze bijzondere workshops op zondag.

Alle niveaus

Taiko gaat over spelen in een groep en is uitermate geschikt om met liefhebbers van alle niveaus gezamenlijk te doen. Alle deelnemers spelen gezamenlijk tijdens deze relaxte, gezellige zondagmiddag. Een workshop van 13.00 – 16.00 uur met een helder begin en duidelijk einde, een op zichzelf staande workshop. En na afloop een borrel en een goed gesprek, zoals dat hoort bij een Sunday Drumday.

Mooie gelegenheid om terug te komen

Taikoschool House of Circles bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Honderden leerlingen hebben we tijdens onze workshops mogen verwelkomen. Niet alleen in onze Dojo in Montfoort maar ook tijdens onze workshopweken in Frankrijk en Spanje en eenmalige workshops in Nederland en België. Onvergetelijke workshops, onvergetelijke momenten daarbuiten. Nieuwe vriendschappen voor het leven die ontstonden, een trouwe schare Taikoliefhebbers. Herinneringen om te koesteren!

De Sunday Drumdays: ideaal voor mensen die in verleden bij ons Taiko hebben gespeeld, om de goede herinneringen op te halen, om een aantal oude bekenden weer eens te ontmoeten.

Kosten voor taikoschool leden

Een Sunday Drumday kost voor iemand die al bij ons trommelt € 45,-
Wil je 5 of meer workshops volgen, dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag.

Één of meerdere introducés meenemen kan voor slechts € 25,- p.p.

Kosten voor niet-leden

Een Sunday Drumday kost voor iemand die nog niet bij ons trommelt € 55,-
Wil je 5 of meer workshops volgen, dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag.

 

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier Sunday Drumday
Bezig met versturen

Foto’s Sunday Drumdays