Taiko spelen is het leukste in een groep

Er zijn verschillende groepslessen te volgen, variërend in groepsgrootte en niveau.

De ‘instroomgroep’ is voor mensen die willen starten zonder of met weinig taiko-ervaring. Gedurende het seizoen zal deze groep dus groeien, elke les aangevuld met nieuwe enthousiaste taikoliefhebbers (in de dop).

Zowel Patrick, Gijsbert als Erwin hebben een taikogroep bestaande uit zo’n 8 tot 12 personen die 1x per 4 weken een workshop van 3 uur volgen. Sommigen spelen voor het tweede seizoen, anderen langer en de langst spelende workshopdeelnemers zijn al zo’n 10 jaar bij ons.

De workshops starten met een goede warming up, taikospelen is immers een fysieke tak van sport. Tijdens de verslavend leuke workshops komen alle specifieke heftige speelstijlen die de Japanse Taiko-traditie rijk is aan bod. De solistische Okedo ODaiko stijl, Miyake, Shime-Daiko, Yatai Bayashi en Okedo stijl, niets blijft onderbelicht.

Trainers in actie bij Circle Percussion!

Meer info en foto's speelstijlen

Complete workshopaanbod groepslessen

Check de agenda

Eigen Taikostokken (Bachi)

Schrijf je je in voor een seizoen Taikospelen bij onze Taikoschool dan zijn eigen Bachi een must. Wij bieden als startersset aan; Circle Percussion trommelstokken en zelfgedraaide Miyakestokken voor € 45,-. ODaikostokken zijn de aanvulling op de startersset en kosten € 40,-

Inschrijfformulier of meer informatie

Inschrijfformulier groepslessen
Bezig met versturen