Taiko spelen is het leukste in een groep

Er zijn verschillende groepslessen te volgen, variërend in groepsgrootte en niveau.

De ‘instroomgroep’ is voor mensen die willen starten, zonder of met weinig taiko-ervaring. Gedurende het seizoen zal deze groep groeien, elke les aangevuld met nieuwe enthousiaste taikoliefhebbers (in de dop).

Zowel Patrick, Gijsbert als Erwin hebben een taikogroep bestaande uit zo’n 8 tot 12 personen die 1 keer per 4 weken een les van 3 uur volgen. De langst spelende Taikodrummers zijn al meer dan tien jaar bij ons actief.

De workshops starten met een goede warming up, taikospelen is immers een fysieke tak van sport. Tijdens de verslavend leuke workshops komen alle specifieke heftige speelstijlen die de Japanse Taiko-traditie rijk is aan bod. De solistische Okedo ODaiko stijl, Miyake, Shime-Daiko, Yatai Bayashi en Okedo stijl, niets blijft onderbelicht.

 

Nieuwe groep start 5 januari 2019

Op 5 januari, van 13.30 – 16.30 uur, start er een nieuwe groep enthousiaste Taikodrummers. Ook jij kunt in deze groep meedoen. Ook als je later in wilt stromen is dit geen enkel probleem, daar is deze groep voor opgericht en de indeling van de lessen is gebaseerd op een groeiende groep van verschillende samenstellingen.

De eerste les kun je al meemaken voor het introductietarief van € 27,50!

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Trainers in actie bij Circle Percussion!

Meer info en foto's speelstijlen

Complete workshopaanbod groepslessen

Check de agenda

Eigen Taikostokken (Bachi)

Schrijf je je in voor een seizoen Taikospelen bij onze Taikoschool dan zijn eigen Bachi een must. Wij bieden als startersset aan; Circle Percussion trommelstokken en zelfgedraaide Miyakestokken voor € 50,-. ODaikostokken zijn de aanvulling op de startersset en kosten € 42,-

Inschrijfformulier of meer informatie

Inschrijfformulier groepslessen
Bezig met versturen